MX3.cz • Zobrazit téma - Olej-po vymene netesni

Olej-po vymene netesni

Helpline, aneb ptejte se mazáků na chcete a oni na co chcou odpoví

Re: Olej-po vymene netesni

Příspěvekod Stone » stř črc 28, 2010 10:44 am

Souhlas s Rendou - odmastit, tesneni a cervenej silikon. Nebo Bzucak jeste rikal, ze mu tohle vubec nepomohlo a jediny co pomohlo bylo original tesneni z Mazdy.

Stone

Images: 3

google adsense
Google

Příspěvekod Rimmsi » stř črc 28, 2010 10:26 pm

Ale prd se sere.... :)) je to starej strep tak se na tom bude porad neco sem tam srat no xD .... Jedinej problem s motorem je momentalne to ze to trosku uchcava horem ... je mi lito tam davat jinej motor kdyz tenhle ted docela jede ... jinak s tim silikonem, prej neni dobry to patlat na to tesneni ... okolo toho trosku pry klidne ale na tu gumu nedavat ... to mi alespon rekl mekanik co dela docela zajimave veteranky a specialy... Ale z vlastni zkusenosti rikate teda motorovej silikon primo na tu gumu? .... docela me to sere jak to prosakuje... ale pride mi to ze to chcije od doby co se tam leje olej mobil1 10W40 polo. Stone tobe to take chcalo ze .. vyresil si to tedy takhle?
Mazda MX-3 1.6L 16V DOHC 79kW

Rimmsi

Images: 41

Příspěvekod Stone » čtv črc 29, 2010 10:26 am

Jojo, me tohle pomohlo, ted to prosakuje jen kolem rozdelovace, ale to uz fakt neresim, hlavne uz nemusim porad ddolevat olej a o to slo :-D

Stone

Images: 3

Příspěvekod mikg » čtv črc 29, 2010 1:34 pm

přesně jak stone taky mě to chčije jen kolem rozdělovače předtím to bylo všude,to jsem těsnění měnil hned jak jsem to koupil a po 1000km stejné. Podruhé jsem to napatlal mororákem už mám 7000 a sucho

mikg

Příspěvekod Rimmsi » čtv črc 29, 2010 6:05 pm

něco s tím vymyslím xD dystak to dam i kolem rozdelovace tam mi to ale nechcije a to sem ho kolikrat uz vyndaval xD

Rimmsi

Příspěvekod Renda » čtv črc 29, 2010 9:14 pm

silikon na gumu z obou stran a O kroužek k rozdělovači origo v mazdě stojí okolo 100kč

Renda

Příspěvekod Rimmsi » čtv črc 29, 2010 10:48 pm

Supr tak to neni co resit... koupim tesneni a silikon skocim se poptat v aspekte v plzni jestli by to slo a jupi je.... doufam ze to konecne nebude chcat... jinak Posledne sem bral tesneni od Victor reinz asi nema smysl vymejslet neco jineho nebo ano? .... Jinak ten motorovej silikon doporuci nekdo primo nejakyho konkretniho vyrobce?

Rimmsi

Předchozí

Zpět na Poradna